خواص فندق
فندق یکی از محبوبترین انواع آجیل است که بیشتر در ترکیه، ایتالیا، گرجستان، یونان و در مناطقی از آمریکا به عمل میآید. در ایران، درخت فندق در بخشهایی از گیلان و مازندران میروید. این خشکبار پرطرفدار، از مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب اشباع نشده، منیزیم، کلسیم و ویتامینهای B و E برخوردار است. از مزایای مصرف فندق میتوان به مقابله با کم خونی، پیشگیری از سرطان، بهبود ترشح هورمونها و بهینه سازی عملکرد ماهیچهها اشاره کرد.
عوامل موثر بر قیمت فندق و بادام زمینی
موارد زیر از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت بادام زمینی و فندق به حساب میآیند:
- فصل برداشت
- حجم محصول
- حجم صادرات
- کیفیت محصول برداشت شده
- محصول خام یا فرآوری شده
فصل برداشت
بادام زمینی و فندق، هر دو در اوایل فصل پائیز برداشت میشوند. بدیهی است که قیمت محصول در فصل برداشت، به مراتب پائینتر از سایر مواقع سال خواهد بود.
خبرگزاری اقتصاد انلاین
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0