بارجیل از دیدگاه خبرگزاری اقتصاد انلاین
نوشته شده توسط : محمدس

خواص فندق

فندق یکی از محبوب‌ترین انواع آجیل است که بیش‌تر در ترکیه، ایتالیا، گرجستان، یونان و در مناطقی از آمریکا به عمل می‌آید. در ایران، درخت فندق در بخش‌هایی از گیلان و مازندران می‌روید. این خشکبار پرطرفدار، از مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب اشباع نشده، منیزیم، کلسیم و ویتامین‌های B و E برخوردار است. از مزایای مصرف فندق می‌توان به مقابله با کم خونی، پیشگیری از سرطان، بهبود ترشح هورمون‌ها و بهینه سازی عملکرد ماهیچه‌ها اشاره کرد.

عوامل موثر بر قیمت فندق و بادام زمینی

موارد زیر از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت بادام زمینی و فندق به حساب می‌آیند:

  • فصل برداشت
  • حجم محصول
  • حجم صادرات
  • کیفیت محصول برداشت شده
  • محصول خام یا فرآوری شده

فصل برداشت

بادام زمینی و فندق، هر دو در اوایل فصل پائیز برداشت می‌شوند. بدیهی است که قیمت محصول در فصل برداشت، به مراتب پائین‌تر از سایر مواقع سال خواهد بود.

خبرگزاری اقتصاد انلاین





:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهريور 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: